Stroomstoring regio Culemborg

Stroomstoring regio Culemborg

Als gevolg van een stroomstoring hadden circa 24.000 huishoudens in de omgeving Culemborg en Zoelmond op maandagavond en -nacht 13 november helaas geen stroom. Was u er één van? Onze excuses! Wij realiseren ons dat dit erg vervelend was, zeker omdat het koud en donker was.

Storing opgelost rond 01.00 uur

Rond 01.00 uur vannacht was er weer stroom in het hele getroffen gebied. Woont of werkt u hier en hoort u dat iedereen weer stroom heeft en u nog niet? Meld dit dan via het storingsnummer 0800 – 9009. Wij kijken wat er aan de hand is.

Hoogspanningskabel geraakt

Deze stroomstoring werd veroorzaakt doordat een helikopter van Defensie een hoogspanningskabel raakte. Er zijn hierbij geen gewonden gevallen.

Nader onderzoek naar compensatievergoeding

In tegenstelling tot eerder bericht, is het niet zeker dat getroffenen recht hebben op een compensatievegoeding voor de stroomstoring gisteravond in Culemborg en omgeving. Bij extreme omstandigheden kan het gebeuren dat er geen vergoeding is. Liander zoekt uit of dit het geval is. Wij realiseren ons dat dit wellicht teleurstellend nieuws is voor u. Wij hopen op uw geduld terwijl wij dit uitzoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *